Kommersiellt innehåll | 18+ | Regler & villkor gäller

FSport bonuskod

Spela på fantasy sport med vår FSport bonuskod, som ger dig inte mindre än €10 gratis helt utan insättningskrav.

Hämta bonuskoden här

BonustypDetaljer
Gratis bonus:€10 vid registrering
FSport bonuskod:Se koden ovan

 

Fsport bonuskod

Nu är det dags att titta på något riktigt spännande: Daily fantasy sport – och vi ger dig så klart chansen att uppleva spelformen med enunikt framtagen bonuskod. Ja, för det här är en ny typ av spelform på den svenska marknaden. Att även vi i Sverige får chansen att testa på spelet kan vi tacka FSport för. Många av oss är så klart nyfikna på vad den här spelformen innebär. Hur går spelet till? vad är skillnaden om vi jämför den med vanlig sportsbetting? Och framför allt: hur höga är vinstchanserna på FSport? Det och mycket och mer får du svaret på här! Dessutom kan ju vår FSport bonuskod ge dig €10 utan insättning.

Hämta din bonus

 

Vad är FSport? Spelformen stor i USA

Daily fantasy sport, eller DFS som är dess korta benämning, omsätter stora summor varje år i USA. Faktum är den har över 60 miljoner spelare på andra sidan Atlanten. Man räknar med att Daily fantasy sport är något som omsätter tre miljarder dollar årligen i USA.

Fsport har målet att introducera DFS på den svenska marknanden. Med andra har vi att göra med en gäng nytänkande spelentusiatser att göra på fsport ab. Det ska så klart bli spännande att följa utvecklingen för Fsport.net. Det här handlar helt om att etablera ett helt ny spelform på den svenska marknaden. Kommer den sportintresserade spelaren fasta för upplägget? Kommer vi svenskar gilla DFS lika mycket som amerikanerna gör?

Extra kul är så klart att företaget är etablerade på hemmaplan, rättare sagt i Helsingborg. Grundarna på Fsport helsingborg säger själva att de tror att hel del spelare som idag väljer andra spelformer kan lockas över till DFS. Varför? Villkoren anses nämligen vara mer fördelaktiga i DFS. Cirka 90 procent av omsättningen skall gå tillbaka till spelaren enligt FSport. Det låter som ett riktigt bra upplägg om du frågar oss. Vidare säger bolaget sig vilja bidra med både gemenskap och underhållning på spelmarknaden. VD på företaget är Hampus Hägglöf.

Vad är skillnaden mellan DFS och traditionellt odds?

Ja, det är en fråga som är viktig att reda ut. Först och främst så spelar man mot varandra. Du kommer med andra ord inte spela mot spelbolaget eller “huset”, utan mot andra spelare.

Din uppgift är att förutse framtiden. Låter det lättare sagt än gjort? Om vi tar fotboll som exempel så kommer du att få sätta ihop ett eget drömlag. Du väljer alltså mellan en rad spelare från olika klubblag. Så här går det med andra ord utmärkt att skapa ett lag med Zlatan på topp och Ben Foster i målet. Kort sagt, det här är ditt eget dream team. Vill du testa hur det funkar kan du alltså göra det med vår FSport bonuskod som ger dig €10 utan insättning.

Du kommer att få poäng utifrån hur “dina” spelare presterar. I regel så avgörs tävlingen under en och samma dag.Det finns ett poängsystem som visar på hur du belönas så det gäller alltså att verkligen hitta den bästa kombinationen av spelare.

Ditt drömlag kommer alltså tävla mot de andra spelarnas drömlag. Låter det kul? Det är det garanterat! Här sätts garanterat dina färdigheter på prov. Gör en satsning och visa att det är du som är mästare på att bedömma fotbollsspelare i realtid.

Med andra kan du börja kalla dig för eb f sport manager eller varför inte manager allsvenskan 2018?

Just den sociala biten, som innebär att man kämpar mot andra spelare, är en viktig del i förklaringen varför DFS blivit så populärt i USA.
Om du vill testa upplägget så är det alltså bara att aktivera vår bonuskod. Vår FSport bonuskod passar perfekt om man är nyfiken och vill testa på att skapa sitt alldeles egna dream team.

Skapa ditt drömlag

Registrera nytt FSport konto

Vilka fotbollsligor ingår om jag använder FSport bonuskod?

Det är i dagsläget möjligt att spela på de flera stora ligor. Vad sägs till exempel om
f sport allsvenskan, Europe League, Premier League, La Liga, Ligue 1, Serie A, Norska Eliteserien och Champions League? Därtill är det möjligt att satsningar i i stort sett samtliga landskamper i de större mästerskapen.

Vi tycker samtidigt att det är viktigt att komma ihåg att FSport är relativt nystartade. Med andra ord tror vi att den innovativa nykomlingen kommer att introducera flera ligor framöver. Om du är nyfiken på att testa sidan kan du göra det med vår FSport bonus.

Kom igång nu

Sport satsningar FSport

Vilka sporter erbjuds?

Fotboll må vara den absolut populäraste sporten här i Sverige men det är så klart intressant att titta på vilka övriga idrotter som kommer att erbjudas utöver Fsport fotboll. Svaret är ett ishockey kommer att erbjudas vilket så klart är en god nyhet. Ishockey känns ju som klippt och skuret för DFS. Ta chansen att kolla in upplägget med vår FSport bonuskod!

Vidare så kommer även individueller sport erbjudas. Du kommer bland annat kunna göra satsningar i skidor och Formel 1. Missa inte heller alla satsningsmöjligheter i Fsport golf. Därtill finns även kategorin Fsport aktier.

Fsport mobil

Hög återbetalning

Som spelare är det så klart intressant att kolla närmare på det här med återbetalningsnivån. Det är ju nämligen den som i slutändan kommer att avgöra hur stor din vinst blir. Om du spelar på lotterier så brukar återbetalningen ligga 50%. FSport kommer, som vi redan nämnt, att i snitt ge tillbaka till 90 % tillbaka till spelarna.

Det är med andra ord en riktigt bra siffra som garanterat kommer göra den här tävlingsformen intressant för många spelare. Dessutom tror vi att det här är en spelform som kommer kunna locka den spelare som inte vill spela mot datorer, bookmakers och robotar.
Att lira här innebär i slutändan betyder ju upplägget att du bara behöver prestera bättre än genomsnittspelaren för att plocka hem en vinst. Du tävlar helt enkelt mot vanliga människor. Det betyder att alla har chansen kan vinna på FSport.

Hur spelar man? Grunderna i spelet

Redo att börja spela? Låt oss gå igenom grunderna i spelet. Här har vi valt att kika närmare på just fotboll eftersom det är den största sporten på FSport. Först och främst ska du välja ett “paket”. Du kan välja att spela på en, två eller tre matcher. Välj det du vill spela på genom att klicka på paketet. Som du kommer att se så finns det en klocka på varje paket. Uret visar när paketet startar. Dessutom kan du se hur stor summa som finns i potten.
I nästa steg är det dags att ta ut ett lag. Du kommer att få välja totalt sju stycken spelare så kan garanterat känna dig som en allsvenskan manager.

  • 1 x Målvakt
  • 2 x Försvarare
  • 2 x Mittfältare
  • 2 x Anfallare

Det är möjligt att välja tre fotbollsspelare från ett och samma klubblag. Om ditt spelpaket enbart innehåller en match får du däremot välja fem spelare från ett och samma lag.

Något som är viktigt att veta är att olika fotbollsspelare har olika budgetpoäng. Beroende på hur de presterat under tidigare matcher så kommer de ha olika poängnivåer. Det gör det lättare för dig som spelare att se hur bra spelaren efter för tillfället. När du börjar att spela kommer du att få en budget på 100 M. Om det finns pengar kvar efter att du satt ihop ditt lag kommer dessa ge dig pluspoäng på spelkontot. Om du däremot satsat för mer än vad budgeten tillåter så kommer du att börja på minus. Det samlande namnet för detta är alltså “budgetpoäng”. Den allra bästa satsningen är så klart den med fotbollsspelare som lyckas överträffa sina satta budgetpoäng.

Välj kapten och vicekapten

Hur beräknas då poängen i spelet? Det ska vi kolla närmare på nu! Systemet bygger på ett antal poängfaktorer. Det första som du behöver ha koll på är det som kallas för Player Start Gurantee, förkortat PSG.

Det är en garanti för att förhindra att du förlorar dina spelare om till exempel laguppställningen skulle förändras. Om din spelare av olika anledningar inte kommer att spela i matchen så ersätts denne av en likvärdig spelar i ditt drömlag. Med andra ord behöver du aldrig oroa dig för att ditt drömlag inte har en fulltalig laguppställning. Däremot är det inte möjligt att välja avbytare till laget.

Det finns två spelare som är extra viktiga i ditt lag: kaptenen och vicekapten. Dessa spelare kommer nämligen ge ditt team ytterligare bonuspoäng. Om din spelare har en symbol föreställande en grön gubbe betyder det att fotbollsspelaren påbörjat minst en av de tre senaste matcherna. Om den glada gubben saknas är sannolikheten att denne kommer bytas ut enligt PSG-principen större.

I nästa steg kommer du att få välja turnering. Du kan så klart anmäla ditt drömlag till flera turneringar om du skulle önska det. Om du klickar på turneringens namn så kan du få fram uppgifter om hur många lag som är anmälda och hur prisstrukturen ser ut. När spelet har startat kan du även se dina medspelares Username och vilken laguppställning de valt för sitt drömlag. Är det då möjligt att ändra sin laguppställning? Ja, du kan faktiskt ändra
din laguppställning ända fram till stunden då spelpaketet går Live.

Följ spelet live i fsportkanalen 2019

Det allra roligaste med att spela på FSport är så klart att följa matcherna live. Om du går in på fliken “Dina spel” / “Pågående” så kan du följa ditt drömlag i realtid. Därtill kan du så klart även följa hur det går för de övriga deltagarnas lag. Nu kan du som sagt även jämföra laguppställningar. Är det du som satt ihop det bästa laget? Det här garanterat roligare och mer spännande än att följa sport på tv.

Matchens domare

När spelet är igång är det så klart intressant att se hur poäng fördelas! Vi har ju redan kikat på det här med budgetpoäng. Om du klickar på knappen som heter enskild spelare så kan du se hur de individuella prestationerna belönas. Om du klickar på “ALLA SPELARE” så kan du se hur många poäng en enskild spelare får om laget gör en kollektiv prestation. All statistik tas fram av ett företag som heter OPTA. De är specialister på sportdata och gör alla sina bedömningar i realtid. Det är alltså deras bedömning som ligger till grund för hela poängsystemet. FSport brukar kalla OPTA för domarna i matchen.När man spelar på FSport så betraktas en match som avgjord efter ordinarie speltid. Det betyder att det blir en förlängning av matchen så ger det inga poäng.

Så fördelas Fsport poäng

Nedan är den aktuella fördelningen av FSport poäng som den var när vi skrev denna recension.

HändelseFörklaring
ASSIST Hit räknas bland annat passing till spelare som gör mål. eller skott eller passning som leder till ett självmål. Även bollskott som träffar ramen och slås i mål på returen räknas som assist.
GENOMSKÄRAREVad är då en genomskärare? Jo, det är en passning som lämnar medspelare fri med motståndarlagets målvakt.
RENSNINGOm en spelare för bollen ur defensiv zon eller ut ur spelet så räknas det som en rensning.
SÄTTA OFFSIDEDen siste försvararen som triggar en offside får poäng för att “sätta offside”.
BRYTNINGPoäng ges om en försvarande spelare aktivt bryter en passning.
HÅLLA NOLLANPoäng delas ut varje minut under ordinarie speltid. Om det blir mål förloras alla tidigare ”Hålla Nollan-poäng”.
DUELLPoäng delas ut baserat på dueller där en spelare vinner bollen.
MISSTAGÄven misstag på spelplanen påverkar poängen. Några händelser som påverkar poängställningen är felaktigt inkast, misslyckad passning och skott långt utanför mål. Även försök till dribbling där bollen förloras påverkar resultatet.
STORT MISSTAGDärtill finns det något som kallas för stort misstag. Ett exempel på ett stort misstag är om spelaren gör ett fel som resulterar i mål för motståndarlaget. Dessutom ses stora målchanser som inte utnyttjas tillhöra samma kategori liksom om lagets målvakt blir avblåst för att bollen hålls under för lång tid.
MÅLDet här är kanske den enklaste poängkategorin att hålla koll på. Poängen delas ut till alla spelare i laget, även de spelare som redan fått poäng som i kategorin målskytt eller assist. Däremot kan man få minus-poäng om det blir ett ‘baklängesmål’ vilket också innebär att spelarna förlorar sina ‘Hålla Nollan-poäng’

 

Sammanfattning

Om du älskar sport är chansen stor att du också kommer att älska FSport. Vi skulle vilja säga att det här är en spelform som är som klippt och skuren för den som älskar att följa olika ligor. Visst är det kul att få chansen att få använda sina sportkunskaper på ett nytt sätt.

Det ska verkligen bli spännande att få följa FSports utveckling här i Sverige. Om du använder vår FSport bonus får du ju dessutom hela €10 utan insättning – sen är det bara att välja ut spelarna till ditt dream team!

FSport bonuskod
4.8 (95.87%) 92 vote[s]
Bonuskod-Kampanjkod.se